Té alguna cosa a veure l’alta gastronomia amb el calçat? El projecte “food&foot” descobrirà que sí

El Museu del Calçat i de la Pell acollirà a partir de divendres aquest projecte en el qual vuit cuiners integrants de Chefs(in) interpreten els models de sabates de vuit empreses de l’Associació de Fabricants de Calçat AFACA.

Després el considerat millor fotògraf publicitari gastronòmic del món, Nando Esteva, ha realitzat la fotografia final de la composició de cada xef amb l’objectiu d’aconseguir una exposició amb projecció internacional que demostri la potència de la indústria del calçat i de la gastronomia mallorquines.

Els tàndems entre marques sabateres i cuiners són els següents:

Camper – Tomeu Caldentey
Lottusse – Santi Taura
Coclico – Tomeu Torrens
Calçats Miquel – Maria Salines
Carmina Shoemaker – Andreu Genestra
George ‘s – Joan Marc
Bestard – Koldo Royo
Mocassins Apache – Marta Rosselló

La inspiració per als xefs ha estat lliure en forma, colors, materials, història… Però el resultat ha estat una combinació única entre sabata i menjar, un nou concepte gastronòmic. Perquè aquestes marques de calçat i els xefs tenen molts punts en comú: la feina ben feta -artesanal en moltes ocasions-, la innovació de les seves creacions, l’art, en definitiva.

L’Ajuntament d’Inca i Chefs(in) han unit esforços per posar en marxa aquesta exposició. L’obra finalitzada s’inaugurarà al Museu del Calçat el 25 d’abril, coincidint amb Sant Marc, patró dels sabaters. Allà romandrà un mes.

Després, durant dos mesos, cada xef exposarà la seva foto al seu restaurant, i a partir de setembre se cedirà l’exposició completa a la Conselleria de Turisme del Govern dels Illes Balears per a actes promocionals amb l’objectiu de reforçar la imatge turística de les Illes des del punt de vista de la indústria del calçat i de la gastronomia.

Compartir

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Newsletter Image