El batle Torres i la delegada del Govern Teresa Palmer afirmen que la coordinació entre Policia Local i Guàrdia Civil és modèlica

Inca és un dels municipis amb un nivell de seguretat ciutadana més elevats de la comunitat i es troba per sobre de la mitjana nacional. Així ho confirma el fet que el nombre de delictes registrats al municipi el passat any va baixar un 15 % i un 14 % el nombre de denúncies per faltes.

Aquestes xifres s’han posat de manifest avui en el transcurs de la Junta Local de Seguretat que han presidit conjuntament el batle Rafel Torres i la delegada del Govern Teresa Palmer. En aquesta trobada hi ha participat una representació dels comandaments de la Policia Local i la Guàrdia Civil.

Després de la trobada s’ha posat de manifest que Inca és un dels municipis on més i millor funciona la coordinació entre la Policia Local i la Guàrdia Civil. En bona part dita col·laboració s’atribueix als bons resultats en matèria de seguretat. De fet, Torres i Palmer han assumit el repte d’incrementar aquesta ajuda mútua especialment en matèria d’informació per optimitzar encara més els recursos humans i materials.

La trobada ha servit per tractar diferents qüestions que preocupen, com el tràfic de drogues, que s’ha reduït de forma molt important. En aquest punt el passat any es varen donar cops molt importants al municipi per desmantellar xarxes de distribució de grans proveïdors de drogues i es manté la vigilància constant.

També s’han tractat altres temes com ara els robatoris a rústica que s’han registrat darrerament i per als quals la Guàrdia Civil ha muntat un dispositiu especial de vigilància. Així mateix, es manté vigilància els dijous de mercat amb referència als carteristes, la presència dels quals s’ha reduït moltíssim.

Tant Torres com Palmer han llançat un missatge de tranquil·litat a la ciutadania i han recalcat que no es baixarà la guàrdia, i es continuarà fent feina per reduir encara més els casos de delinqüència.

Compartir

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Newsletter Image