Durant deu dies es duran a terme feines conjuntes de neteja intensiva, millora de voravies, mobiliari urbà i jardineria

El pla “Inca, a punt”, impulsat per l’Ajuntament d’Inca per millorar el manteniment diari de les barriades de la ciutat, arribarà demà a la barriada de Crist Rei.

L’espai afectat per les tasques inclou una part d’aquesta barriada, la més gran en extensió i la més poblada de tota la ciutat. L’espai afectat per la primera fase és el comprès entre l’avinguda del Raiguer i el carrer de Santiago Rusiñol fins a l’avinguda del General Luque i el carrer de Marc Ferragut.

A partir de demà i durant deu dies l’Ajuntament concentrarà en aquest espai tots els recursos humans i materials disponibles per realitzar un manteniment intensiu.

Dites actuacions inclouran prioritàriament reparació de les voravies i neteja de diferents espais i contenidors. Ara bé, també es duran a terme altres tasques com ara revisió i millora de l’enllumenat i millora del mobiliari urbà i de la jardineria. Així mateix, s’ha inclòs dins aquestes tasques la detecció de possibles fuites en les canalitzacions d’aigua.

Aquesta és la setena zona on s’ha aplicat el pla després d’haver finalitzat les actuacions a So na Monda, es Cós i plaça del Bestiar, la barriada de Joan XXIII, s’Ermita, Can López i la zona centre.

Com s’ha fet en anteriors barriades, els tècnics municipals han duit a terme una tasca prèvia d’inspecció i planificació dels problemes existents a cada carrer, a la vegada que es tenen en compte també les queixes i suggeriments dels ciutadans.

La intenció de l’Ajuntament és arribar a complir amb les 15 zones en les quals s’ha dividit la ciutat per dur a terme les referides actuacions intensives.

Des de l’Ajuntament es demana disculpes per anticipat als ciutadans per les molèsties que es puguin generar en aquests dies per als vianants i també per als conductors.

Compartir

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Newsletter Image