A partir de demà es duran a terme feines conjuntes de neteja intensiva, millora de voravies, mobiliari urbà i jardineria

El pla “Inca, a punt”, impulsat per l’Ajuntament d’Inca per tal de millorar el manteniment diari de les barriades de la ciutat, arriba a la zona centre.

L’espai afectat per les tasques inclou els carrers per a vianants i els seus voltants des del final del carrers de la Sirena i la Glòria fins al primer tram de l’avinguda del Tren. També es veurà afectat el tram des de l’inici dels carrers de Biniamar i Germanies fins al primer tram de l’avinguda del General Luque i el carrer de Son Odre.

A partir de demà i durant deu dies l’Ajuntament concentrarà en aquest espai tots els recursos humans i materials disponibles per realitzar un manteniment intensiu.

Dites actuacions inclouran: reparació de voravies, neteja de diferents espais i contenidors, així com la revisió i millora de l’enllumenat, mobiliari urbà i jardineria.

Aquesta és la sisena zona a on s’ha aplicat el pla després d’haver finalitzat les actuacions a So na Monda, es Cós i plaça del Bestiar, la barriada de Joan XXIII, s’Ermita i Can López.

Com s’ha fet en anteriors barriades, els tècnics municipals han duit a terme una tasca prèvia d’inspecció i planificació dels problemes existents a cada carrer, a la vegada que es tenen en compte les queixes i suggeriments dels ciutadans.

La intenció de l’Ajuntament és arribar a complir amb les 15 zones en les quals s’ha dividit la ciutat per tal de dur a terme aquestes actuacions intensives.

Des de l’Ajuntament es demana disculpes per anticipat als ciutadans per les molèsties que es puguin generar en aquests dies als vianants i als conductors.

Compartir

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Newsletter Image