La propera setmana es duran a terme feines conjuntes de pavimentació, voravies i sobre tot de neteja

El pla “Inca, a punt“, impulsat per l’Ajuntament d’Inca per millorar el manteniment diari de les barriades de la ciutat, arribarà la propera setmana a la zona de Sant Francesc.

La propera setmana l’Ajuntament concentrarà tots a tots els recursos humans i materials disponibles per anar fent un manteniment intensiu.

Aquestes actuacions inclouen: reparació de voravies, reparació de paviment, neteja de diferents espais, revisió i millora de l’enllumenat.

Les feines afectaran el carrer de Sant Francesc i voltants fins arribar a l’Avinguda I. Aquesta tasca durarà 15 dies per passar després a la zona de Joan XXIII. En aquestes actuacions s’hi incorporaran la major part de les 12 persones que l’Ajuntament ha incorporat de l’atur durant sis mesos gràcies a un conveni amb el SOIB baix el règim de col·laboració social.

Els darres dies els tècnics municipals han duit a terme una tasca prèvia d’inspecció i planificació dels problemes existents a cada carrer a la vegada que es tenen en compte també les queixes i suggeriments dels ciutadans.

La intenció de l’Ajuntament és arribar a complir amb totes les zones en les que s’ha dividit la ciutat per dur a terme aquestes actuacions intensives.

Des de l’Àrea de Serveis es demana disculpes per anticipat per les possibles molèsties que puguin generar aquestes tasques principalment en matèria de trànsit i aparcament. Es recorda que les feines aniran en el benefici col·lectiu de tots els residents a la zona.

En el cas que tenguin qualsevol dubte o suggeriment es contactar poden contactar amb l’Àrea de Serveis a través del telèfon gratuït 900210937.

També poden adreçar-se a l’Ajuntament a través del correu electrònic serveis@incaciutat.com, o també a través dels comptes de l’Ajuntament a facebook i twitter.

Compartir

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Newsletter Image