L’empresa Aldi pagarà les despeses de l’obra i cedirà al consistori 180 metres de solar que seran públics

El Ple de l’Ajuntament d’Inca ha aprovat avui una modificació del Pla General i un conveni urbanístic que permetrà executar una nova entrada i una sortida desde la ronda de Migjorn cap al polígon industrial.

Aquests dos accessos se situaran als dos extrems del carrer del Gremi de Teixidors i facilitaran de forma important la comunicació per a moltes empreses ubicades a la zona.

El conveni urbanístic és fruit de l’acord amb l’empresa Aldi, que ara construirà un establiment de venda en aquesta zona. Aldi cedirà a l’Ajuntament de forma gratuïta 180 metres de terreny que seran els que ocuparà l’accés.

A més, Aldi executarà i pagarà les obres de creació d’aquest accés, que compta amb tots els informes tècnics municipals favorables pel que fa a Urbanisme i Trànsit.

Al conveni, a més, s’hi ha inclòs la realització d’un vial de sortida a l’altre extrem i que també assumirà Aldi. En aquest cas s’han plantejat tres alternatives diferents per fer l’obra.

Des de l’Àrea d’Urbanisme es considera que “en el conveni tota la ciutat hi guanya. Es tracta d’un conveni on la ciutat hi guanya, els inquers hi guanyen. És un bon acord del qual sortiran beneficiades totes les empreses properes i totes les empreses del polígon, que milloraran la seva connectivitat”.

El batle Rafel Torres ha indicat que “aquesta mesura indirectament afavoreix el desenvolupament de noves inversions comercials i industrials a Inca, i per tant també la creació de llocs de feina”.

Compartir

Newsletter Image