La Banda Joventut d’Inca i el Grup Educatiu Ambiental estrenen aquest dissabte un nou local social ubicat al Quarter General Luque.

Aquest espai, situat en el pavelló ubicat al costat del Museu del Calçat, ha estat cedit per l’Ajuntament amb l’objectiu de donar un espai nou a les dues entitats.

Fins al moment la seu usada durant més d’una década havia estat el soterrani de l’antic Casal de Cultura ubicat al carrer de Can Dureta.

L’Ajuntament ara ha necessitat el dit espai per ubicar-hi el nou Arxiu Administratiu Municipal. De fet, ara s’hi duen a terme actuacions d’adequació a l’ús esmentat.

Davant aquesta situació l’Ajuntament va proposar el Quarter General Luque per traslladar-hi les entitats. El lloc escollit va ser la fusteria usada per diferents escoles taller, que ha estat reubicada al mateix quarter.

Les obres d’adequació del local s’han efectuat a mitges entre els efectius de la brigada i els integrants de les entitats.

Avui el batle Rafel Torres ha visitat les instal·lacions, que seran inaugurades demà horabaixa.

El nou local, que té més de 250 metres quadrats, compta amb una gran sala diàfana que s’ha insonoritzat i que s’usarà per a assajos musicals i activitats diverses. El local disposa també d’un petit museu dedicat a les bandes de música de la comarca i uns despatxos, magatzem, banys i vestidors.

D’aquesta manera es dóna encara més contingut cívic al Quarter General Luque i un ús estable a un altre dels pavellons.

Cal recordar, a més, que paral·lelament s’estan duent a terme les feines de reforma d’un altre dels pavellons, que es transformarà en un Casal d’Entitats Cíviques.

Compartir

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Newsletter Image