L’Ajuntament invertirà 314.000 euros en dues fases per donar més comoditats als nins i pares del futbol base d’Inca

El recinte esportiu del Sallista veurà millorat de forma important el seu equipament en els propers mesos.

L’Ajuntament d’Inca executarà un grapat de petites obres que permetran donar major comoditat als centenars d’infants que utilitzen aquestes instal·lacions diàriament. Aquest era un compromís que havia assumit l’Ajuntament amb el col·lectiu de pares, precisament a petició seva.

El batle d’Inca Rafel Torres, acompanyat pel primer tinent de batle Felip Jerez i per la regidora d’Esports Catalina Coll, i una representació de la directiva del Club Esportiu Constància, han visitat les instal·lacions per presentar el nou projecte.

L’obra inclou la construcció d’uns nous vestidors i grades cobertes en aquest complex, i s’ha dividit en dues fases diferents. A la primera es realizarà una part dels nous vestidors i altres petites actuacions.

Aquestes intervencions consisteixen en la reubicació d’una gran tanca publicitària ubicada on s’han de construir els nous vestidors. També s’han de modificar les canalitzacions de pluvials i el sistema de fecals de la zona, a més d’altres serveis com el subministrament d’aigua i electricitat. Així mateix, s’aprofitarà per reparar les cobertes dels armaris de les torres d’il·luminació del camp principal.

D’altra banda, la fase 2 contempla la realització de la resta de nous vestidors i les noves grades. Prèviament s’hauran de reubicar les actuals banquetes del camp de futbol petit a l’altra part del camp i també demolir una petita caseta on es troben les bombes d’aigua. Aquests serveis se situaran a baix de la nova grada.

Els nous vestidors s’ubiquen en una zona propera a tots dos terrenys de joc i a la graderia, i tendran una sola planta i una coberta plana.

Actualment ja existeixen unes grades ubicades a la zona nord, però com que existeixen dos camps es projecta una grada coberta ubicada al mig dels dos terrenys de joc. El pressupost total d’ambdues fases puja a 314.000 euros.

El batle Torres ha explicat que aquesta “és una passa més per mantenir al dia un complex que és un exemple a l’hora de formar planter, en aquest cas de futbol. La directiva del Sallista fa estona que demana solucions als problemes de saturació que tenen determinats serveis, i amb aquesta obra donam resposta a les peticions. És de justícia que un dels millors planters de futbol base de Mallorca tengui les millors instal·lacions que l’hi puguem donar”.

Compartir

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Newsletter Image