L’Ajuntament presenta el logotip i el vídeo promocional de la fira que se celebra el proper 13 de novembre

La maquinària del Dijous Bo ja està en marxa. L’Ajuntament d’Inca ha presentat avui la imatge que representarà enguany a la fira de fires així com el videoclip promocional que ja s’ha començat a difondre per internet i xarxes socials. El centenari del Teatre Principal d’Inca és el protagonista enguany en tots dos elements promocionals.

El batle, Rafel Torres i la regidora de Promoció Econòmica, Rosa Tarragó, han comparegut davant els mitjans amb els autors de la imatge, Jose Antonio Vidal i Llorenç Fernandez i del video, Pep Miquel Garau. En el cas del poster la imatge va ser escollida amb un concurs públic entre diferents propostes per un jurat. Els guanyadors han estat premiats amb 500 euros.

La imatge escollida fa una clara al·lusió al Teatre pel que fa a l’ús gràfic d’unes entrades que conviden a entrar al Dijous Bo i també del teatre que esperem que ben aviat poguem gaudir.

Segons el batle Torres “la imatge va en una linia senzilla, clara i minimalista com la que venim usant des de fa anys i que ens ha distingit. Te un element molt clar que crida a venir. Una entrada de teatre antiga que mostra aquest doble component del dijous bo de mesclar modernitat i tradició”.

Pel que fa a l’espot del Dijous Bo és el resultat d’un projecte innovador en comunicació presentat a l’Ajuntament per part de l’ilustrador Pep Miquel Garau i que s’anomena “Sa Tropa d’Inca”. Aquesta és una experiència que comença amb aquest video i que s’allargarà amb un còmic inserit dins del programa del Dijous Bo pero que vol anar més enllà.

La regidora Tarragó ha exposat que la intenció es aconseguir que “Sa Tropa” sigui un recurs interesant i divertit per conscienciar a la població d’altres qüestions com ara lús dels serveis municipals o bé per promocionar Inca, per exemple des del punt de vista comercial.

El video, que ha estat presentat als mitjans ja es pot trobar al canal Youtube de l’Ajuntament d’Inca i a la web dijousbo.es.

Per la seva part el batle, Rafel Torres ha explicat que “tenir a Inca la fira més important de Balears ens dona una responsabilitat per que és una eina de promoció molt important per a la ciutat. Per tant cuidam molt com feim aquesta promoció. Sempre cercam maneres diferents, cridaneres i també amb un toc divertit per promocionar la fira de fires. Enguany creim que ho aconseguirem”.

El batle ha demanat la col·laboració de tots els inquers per promocionar el Dijous Bo compartint el poster i també el video de la fira a xarxes socials.

Pel que fa al programa d’actes l’Ajuntament encara hi està fent feina per tal de poder-lo presentar dins la propera setmana. En tot cas el compromís és que el Dijous Bo “sigui emocionant, sigui atractiu, especial i tengui el punt innovador”.

Compartir

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Newsletter Image