Al nou lloc es pot trobar tota la informació referent a l’edifici, la història i les obres que s’hi estan executant

El Teatre Principal d’Inca segueix amb la seva voluntat de donar-se a conèixer entre la ciutadania abans de la seva reobertura. Amb aquesta finalitat avui s’ha posat en marxa la nova pàgina web.

Aquest espai recull un apartat amb la història del Teatre des de la seva inauguració ara fa 100 anys fins als dies actuals. En un altre lloc es pot consultar el projecte de reforma que ara s’està executant. A més la web compta amb un blog del Teatre on es conten les darreres novetats referents a les obres en si mateixes o qüestions relacionades.

La nova web incorporarà una agenda quan s’hagi fet una programació estable d’actuacions. A més l’espai també preveu la posibilitat d’instal·lar un sistema de compra d’entrades via internet. La web es pot trobar configurada en català i castellà si be en un futur en un futur també es té previst oferir el servei en altres idiomes com per exemple anglès.

Aquesta nova passa arriba després que els darrers mesos el Teatre Principal hagi tengut presència continuada i interactuació a diferents xarxes socials com Facebook, Twitter o Pinterest.

Compartir

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Newsletter Image