Els recorreguts són gratuïts, però és necessari realitzar inscripció anticipada

El proper dia 14 de desembre es posarà en marxa la tercera edició de les visites guiades d’Inca que enguany inclourà cinc recorreguts diferents que es perllongaran fins al mes d’abril.

La primera visita tendrà com a tema el cementeri municipal i com a guia Gabriel Pieras, cronista oficial d’Inca. La segona visita es durà a terme el 19 de gener i versarà sobre la geografia literària d’Inca. El punt de trobada serà l’Ajuntament i el guiatge correrà a càrrec de Miquel Pieras, historiador.

Els torrents i les inundacions a Inca centraran la tercera de les visites, que es durà a terme el 14 de febrer. El punt de trobada serà l’Ajuntament i el ponent, Joan Estrany Bertos, doctor en Geografia i professor del Departament de Ciències de la Terra de la UIB.

La següent cita tendrà lloc el 23 de març amb el periodista i director del setmanari Dijous, Andreu Quetglas. Al Camp del Constància parlarà sobre el món de l’esport a Inca.

El cicle es tancarà el 12 d’abril amb una visita al puig de Santa Magdalena. El punt de trobada serà l’església del puig. La visita la guiarà Pere Fiol, rector de Muro.

Totes les activitats tendran una durada aproximada de dues hores i començaran a les 10 hores. Per assistir a les visites és necessari inscriure-s’hi prèviament a l’Àrea de Cultura i Educació de l’Ajuntament d’Inca. També es pot formalitzar la inscripció via telefònica al 871 91 45 00 o per correu electrònic a normalitzacio@incaciutat.com El termini d’inscripció romandrà obert fins a 3 dies abans de cada visita. La inscripció serà gratuïta.

Aquesta iniciativa està organitzada per l’Àrea de Cultura i Educació de l’Ajuntament i el Centre de Professors d’Inca, i coordinada per la Comissió Científica de les Jornades d’Estudis Locals d’Inca.

Compartir

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Newsletter Image