La Fundació Es Garrover continua amb la seva feina d’implantació social per tal d’aconseguir que la tasca d’inserció laboral tengui un futur

Amb aquesta finalitat s’ha signat avui un conveni amb l’Associació Balear d’Agroturismes i Turisme d’Interior. El batle d’Inca i president de la Fundació, Rafel Torres, ha formalitzat oficialment aquest conveni amb el vicepresident de l’Associació, Joan Artigues.

Amb aquest conveni l’Associació Balear d’Agroturismes i Turisme d’Interior es compromet a encomanar tasques a Es Garrover per a la realització de feines concretes dins l’àmbit del manteniment de les finques.

De la mateixa manera Es Garrover informarà de totes les especialitzacions professionals i de les condicions laborals que es vagin incorporant a l’entitat amb la finalitat de donar-ho a conèixer als propietaris de les finques.

Així mateix, l’Associació Balear d’Agroturismes i Turisme d’Interior difondrà entre els seus associats els productes d’agricultura ecològica o de distribució i embotellament d’aigua que la Fundació actualment gestiona a la finca de Cas Batliu. També farà el mateix amb tots els productes que en un futur es desenvolupin amb l’objectiu d’ajudar econòmicament el seu projecte empresarial i social.

El conveni, fruit del desig de col·laboració per ambdues parts, es mantindrà vigent de forma indefinida.

Joan Artigues ha recalcat la importància que té per als establiments d’agroturisme el valor afegit i el prestigi que els reporta en els mercats emissors, com l’alemany, el fet de col·laborar amb entitats de caire social fins i tot en el seu funcionament diari.

Per la seva banda, Rafel Torres ha indicat que amb convenis com aquest Es Garrover aconsegueix ampliar les seves possibilitats de crear mercat per als seus productes i, per tant, de garantir llocs de feina per a aquestes persones i aconseguir que tenguin una normalitat i una vida plena en tots els sentits.

Compartir

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Newsletter Image