El batle Torres assegura que el comerç es recupera de la crisi i que el 2013 obriren més de 60 nous establiments a la ciutat

Fins a 17 comerços d’Inca prendran part aquest dissabte 15 de març en una nova edició del Mercadet de les Oportunitats i que es desenvoluparà a la plaça d’Espanya. A aquesta iniciativa se li tornarà a sumar la denominada “La botiga al carrer”.

El batle Rafel Torres, la regidora de Promoció Econòmica Rosa Tarragó i el president de l’Associació de Comerciants Josep Nicolau han presentat les dues iniciatives.

Entre les 10 i les 20 hores de dissabte de forma ininterrrompuda els comerciants muntaran les seves paradetes a la plaça de Mallorca, on es podran trobar tot tipus de productes des de roba, sabates i tot tipus de complements.

En tot cas es tracta de productes de primera qualitat corresponents a temporades anteriors que, durant només una jornada, es posaran a la venda amb preus enormement rebaixats. A diferència de la Fira de les Oportunitats el recinte del mercadet és obert, i no serà necessari abonar cap entrada per accedir-hi. De la mateixa manera l’Associació de Comerciants ha organitzat activitats infantils paral·leles durant tot el dia.

A la vegada enguany s’ha donat la posibilitat que els comerços tradicionals puguin muntar paradeta durant tot el dia just al davant del seu establiment. És a dir, el que es fa és treure la tenda literalment al carrer.

El batle, Rafel Torres, ha elogiat aquesta iniciativa, que demostra que “els nostres botiguers tenen ganes de fer feina i de promocionar-se“. Torres ha recalcat que “aquesta és una bona oportunitat per al client per trobar un producte de qualitat a un preu interessant, però també per al comerciant per donar-se a conèixer”.

Torres ha explicat que “a Inca vivim un procés de reactivació lent, però patent, i en el sector comercial és ben evident amb l’obertura de nous establiments cada dia. El passat any obriren més de 60 nous comerços a Inca. Per això volem dir a tots els inquers i mallorquins que vénguin a Inca a fer les seves compres, a tastar els nostres restaurants i a gaudir de la ciutat”.

Ajuntament i Associació de Comerciants coincideixen que “el comerç d’Inca és més viu que mai. Als inquers i a la gent de tot Mallorca hem de dir que vénguin a Inca, que enlloc trobaran un centre comercial a cel obert tan gran, amb comerços tan propers, amb una atenció tan personalitzada i també amb una bona qualitat i ara a preus molt interessants”.

Compartir

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Newsletter Image