Augmenten fins a 24 els comerços participants amb 150 metres d’exposició de productes de temporada a molt bon preu

Una vintena de comerços d’Inca prendran part aquest dissabte 14 de març en una nova edició del Mercadet de les Oportunitats i que es desenvoluparà a la plaça d’Espanya.

El batle Rafel Torres, la regidora de Promoció Econòmica Rosa Tarragó i el president de l’Associació de Comerciants Josep Nicolau han presentat aquesta iniciativa

Entre les 10 i les 19.30 hores de dissabte de forma ininterrrompuda els comerciants muntaran les seves paradetes a la plaça de Mallorca, on es podran trobar tot tipus de productes des de roba, sabates i complements.

En tot cas es tracta de productes de primera qualitat corresponents a temporades anteriors que, durant només una jornada, es posaran a la venda amb preus enormement rebaixats en un recinte obert.

L’Ajuntament col·labora activament en aquesta iniciativa amb la promoció en mitjans i amb la infraestructura, mentre que l’organització corre de la mà de l’Associació de Comerciants.

Josep Nicolau ha indicat que enguany ha crescut la participació fins als 24 comerços i que hi haurà més de 150 metres d’exposició.

Nicolau ha explicat també que en cas que faci mal temps dissabte, com així és la previsió, automàticament el Mercadet es passaria al dissabte següent

El batle, Rafel Torres, ha indicat que “a Inca tenim comerciants amb moltes ganes de lluitar i de seguir endavant.

A Inca el comerç és un pilar fonamental de la nostra economia, i des de l’Ajuntament hem de fer tot el possible per estimular-lo i estar al seu costat.

Ajuntament i Associació de Comerciants fan una crida a tots els mallorquins perquè vénguin a Inca, que enlloc trobaran un centre comercial a cel obert tan gran, amb comerços tan propers, amb una atenció tan personalitzada i també amb una bona qualitat, i ara a preus molt interessants”.

Coincidint amb aquest mercadet se celebrarà el Dia Mundial de l’Aigua amb una diada amb activitats infantils a la mateixa plaça d’Espanya. Aquestes activitats aniran destinades a fomentar la conscienciació.

Compartir

Newsletter Image