S’ampliarà el conveni actual amb Palma, que afecta universitaris, escolars i gent gran. S’exigirà un empadronament mínim d’un any.

Les persones empadronades a Inca podran gaudir a partir d’ara dels descomptes que implica la targeta ciutadana de Palma en matèria de transport públic.

Això sí, per accedir a aquesta petició hauran de tenir una antiguitat mínima d’un any d’empadronament.

La Junta de Govern municipal ha aprovat una addenda al conveni vigent amb l’Ajuntament de Palma.

En aquest document es recull que els inquers que disposin de la targeta ciutadana només hauran de pagar 0,80 cèntims per viatge als busos de l’EMT en lloc d’1,15 euros. Els 35 cèntims de diferència a cada viatge seran aportats per l’Ajuntament d’Inca.

El dit descompte s’afegeix al que disposen tres col·lectius més: els universitaris, els escolars de 5 a 16 anys i la gent gran. En els dos primers casos els beneficiaris paguen 45 cèntims per viatge, ja que l’Ajuntament subvenciona 70 cèntims.

Pel que fa a la gent gran, cada persona usuària només abona 30 cèntims per viatge i l’Ajuntament aporta la diferència de 0,85 cèntims.

De la mateixa manera qualsevol persona d’Inca amb la targeta ciutadana també pot realitzar transbordament gratuït entre línies urbanes de l’EMT de Palma en un termini de 90 minuts.

Des de l’Ajuntament s’informa que per acollir-se a aquests avantatges és imprescindible realitzar la corresponent petició de la targeta ciutadana a les oficines de la casa de la vila.

Compartir

Newsletter Image