L’Ajuntament va destinar 4.400 euros el passat any a subvencionar aquest transport a escolars i gent gran

Els estudiants universitaris empadronats a Inca podran gaudir, a partir d’ara, dels descomptes que implica la targeta ciutadana de Palma en matèria de transport públic. La Junta de Govern municipal ha aprovat una addenda al conveni vigent amb l’Ajuntament de Palma. En aquest document es recull que els universitaris/àries que disposin de la targeta ciutadana només hauran de pagar 45 cèntims per viatge als busos de l’EMT en lloc d’1,5 euros. Els 70 cèntims de diferència en cada viatge seran aportats per l’Ajuntament d’Inca.

Aquest descompte s’afegeix a aquell de què disposen uns altres dos col·lectius; els escolars de 5 a 16 anys i la gent gran. En el primer cas es paga la mateixa quantia que els universitaris i l’Ajuntament subvenciona la mateixa quantitat.

Pel que fa a la gent gran, cada usuari només abona 30 cèntims per viatge i l’Ajuntament aporta la diferència de 0,85 cèntims.

El passat any l’Ajuntament van destinar prop de 4.400 euros a subvencionar viatges de persones usuàries. Enguany aquesta quantitat s’incrementarà amb la incorporació dels estudiants universitaris.

De la mateixa manera qualsevol persona d’Inca amb la targeta ciutadana també pot realitzar transbordament gratuït entre línies urbanes de l’EMT de Palma en un termini de 90 minuts.

Des de l’Ajuntament s’informa que per acollir-se a aquests avantatges és imprescindible realitzar la corresponent petició de la targeta ciutadana a les oficines de la casa de la vila.

Compartir

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Newsletter Image