Magic Line SJD 2022

La Magic Line és la mobilització solidària de Sant Joan de Déu que camina des del 2014 per un món més just i solidari. Des dels seus inicis ha sumat esforços i complicitats per aconseguir un món millor i ha esdevingut un esdeveniment emblemàtic que està en creixement per tot el territori.

Com diu el proverbi “només caminem més ràpid però junts anem més lluny”. La Magic Line SJD vol arribar lluny i per això la participació sempre es fa en equip.

La Magic Line no és competitiva perquè quan es tracta de solidaritat, tots i totes guanyem!

El 100 % del que recapten els equips es destina a finançar projectes socials i sanitaris.

La Magic Line promou la solidaritat conscient i responsable, la inclusió social i la importància de treballar en equip. És per això que a cada edició lliurem de manera simbòlica el premi Esport amb Valors a l’equip que millor representi aquests valors, ja sigui pel seu esforç o treball en equip.

Aquest premi es lliura conjuntament amb altres organitzacions amb què compartim el compromís de caminar per un món major.

A més, a l’Obra Social de Sant Joan de Déu ens hem adherit al Pacte Mundial de les Nacions Unides per contribuir als Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). La Magic Line té un efecte directe en aquests ODS.


Rutes a Balears:

març 20 @ 09:30
09:30 — 10:30 (1h)

Newsletter Image