Jaime Perpiñá, Still Morris, Cris Juanico i Lia són els artistes que integren aquest cartell amb quatre sessions

Jaume Perpiñá, Cris Juanico, Still Morris i Lia són els artistes que conformen el cartell de la primera edició que es fa a la Part Forana dels microconcerts “Toca la Música”, que tindrà lloc el proper dijous 12 de març a partir de  les 20.30 hores.


Arriba a Inca un nou concepte de circuit urbà musical en un espai íntim. Arriben els microconcerts ‘Toca la Música”, un projecte de Coca-Cola, patrocinat per l’Ajuntament d’Inca, que t’apropa la música a través de 4 sales, 4 concerts, 4 artistes i 4 sessions de cada artista a cada sala.

Avui s’ha presentat aquesta iniciativa amb la presència del batle d’Inca Rafel Torres, el regidor de Joventut David Devis, el director de Màrqueting de Coca-Cola Balears Gabriel Mulet i el president de CAEB Restauració Alfonso Robledo.

Per acollir aquest original circuit han estat elegits els 4 locals amb més ambient nocturn d’Inca ubicats al cor de la ciutat. A cada sala, amb un aforament limitat d’entre 40 i 100 persones, hi haurà 4 concerts consecutius de 20 minuts de durada cadascun, molt íntims, com si els artistes toquessin al saló de casa.

“Toca la música” ha escollit 4 artistes consolidats: Jaime Perpiñá de La Musicalité a la sala SART, Cris Juanico a Sa Lluna, Still Morris a Quina Canya i Lia a Skadie Club. Cadascun d’ells ens delectarà amb 4 passis a cada local. Jaume Perpiñá i Lia repeteixen en aquest format després d’haver participat en la reeixida primera edició que va tenir lloc a la zona de Santa Catalina de Palma el desembre del 2013.

Es tracta d’una experiència amb la música tan a prop del públic que gairebé la podran tocar, d’aquí pren el seu nom “Toca la Música”. L’espectador tindrà l’oportunitat de sentir-se part del concert i experimentar la música entre amics amb aquest nou i original circuit musical.

L’entrada als concerts és gratuïta, amb la particularitat que amb cada Coca-Cola que es consumeixi l’establiment convida a una tapa.

El batle, Rafel Torres, ha destacat la voluntat de l’Ajuntament de dinamitzar també socialment i comercialment la ciutat amb aquestes iniciatives que van destinades als locals d’oci i de restauració.

agenda-toca-la-musica-cartell

noticies-toca-la-musica

Compartir

Newsletter Image