L’Ajuntament d’Inca ha celebrat el Dia internacional del Medi Ambient amb un seguit d’activitats commemoratives destinades a recordar aquesta assenyalada jornada i a conscienciar de la importància de cuidar el nostre entorn natural.

Avui matí s’ha duit a terme una sembra de plantes aromàtiques per part de persones majors del municipi vora la Gran Via de Colom. En aquesta activitat han participat el batle, Rafel Torres, i la regidora de Medi Ambient, Rosa Tarragó.

De la mateixa manera avui s’ha presentat la nova guia didàctica per conèixer el Parc del Serral de les Monges. La publicació, amb un tiratge inicial de 1.000 exemplars, ha estat elaborada amb la finalitat que els escolars del municipi o d’altres que visitin aquest espai aprenguin d’ell.

Durant tot l’horabaixa hi haurà animació per als més petits a la plaça d’Espanya relacionada amb la conservació del medi ambient i pel foment del reciclatge. A través de jocs i tallers es vol conscienciar nins i nines d’entre 6 i 12 anys de la importància de separar correctament els nostres residus o de reutilitzar materials.

També des d’avui i fins al proper dia 20 de juny al Mercat Cobert hi haurà l’exposició dels logotips proposats pels alumnes del Col·legi Ponent per ser la imatge del projecte “Camins escolars” del municipi i una explicació del projecte.

Així mateix trobarem fins al 17 de juny l’exposició “Humana i l’agricultura social” al Centre Sociocultural del Consell.

Des de l’Ajuntament animam a tots els ciutadans a adoptar petits gests per col·laborar en la cura del nostre entorn com ara caminar més i usar manco el cotxe, separar els residus i usar bé els contenidors, respectar les ordenances a l’hora de llençar els fems, no embrutar, o també petits gests diaris com usar energia elèctrica o aigua potable de forma racional.

Compartir

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Newsletter Image