Inca celebra avui la Festa del Llibre amb el tradicional mercadet de llibres i roses que s’ha muntat a la plaça del Mercat Cobert. La coincidència amb el dia de mercat setmanal ha obligat a fer aquest trasllat respecte de la plaça d’Espanya, la ubicació habitual.

El batle, Rafel Torres, i la regidora de Cultura, Maria Payeras, juntament amb altres regidors han visitat avui la desena de parades de llibres i flors, i han repartit als participants una rosa i un exemplar del llibre del centenari del Teatre Principal d’Inca.

Durant tot el matí centenars d’escolars d’Inca han participat en les lectures al carrer, que enguany han tengut com a punt de connexió els textos de Ramon Lllull per celebrar la commemoració del 7è centenari de la seva mort.

El dia es completa amb diferents passis de contacontes i una representació teatral, a més del lliurament dels premis literaris de la Festa del Llibre 2015 (Concurs de Redacció i Glosat, Certamen Escolar de Relat Curt i Poesia).

També es presenta el volum de les XV Jornades d’Estudis Locals d’Inca i les bases de la propera edició.

Així mateix, el programa de la Festa del Llibre inclou la presentació, el dia 30, de la biografia del músic i compositor Antoni Torrandell, Fill Il·lustre d’Inca, a càrrec del Dr. Ramón Sobrino.

Compartir

Newsletter Image