El batle, Rafel Torres, aprofita el Dia Internacional del Teatre per presentar la nova imatge de l’edifici i anuncia un programa d’iniciatives culturals

L’Ajuntament preveu adjudicar les obres de reforma la propera setmana per tal que es comencin a final d’abril i estiguin llestes el febrer de 2015

El 14 de novembre d’enguany el Teatre Principal celebrarà el centenari oficial de la seva construcció. Amb aquest motiu l’Ajuntament d’Inca posarà en marxa un conjunt d’iniciatives destinades a donar a conèixer la importància patrimonial i cultural de l’edifici.

El batle, Rafel Torres, i la regidora de Cultura, Maria Payeras, han escollit el Dia Internacional del Teatre per presentar les primeres actuacions que es duran a terme. A més, la commemoració coincidirà en el temps amb les obres de restauració de l’edifici, que s’adjudicaran la setmana que ve. Torres ha desvetllat que es podrien començar les feines a final d’abril i que l’edifici es podria inaugurar a final de febrer del 2015.

La primera actuació que ja s’ha mostrat ha estat la nova imatge. Es tracta d’un logotip senzill i clar que representa una T modernista. Aquest element apareix de forma destacada a tots els arrambadors metàl·lics de l’interior de l’edifici. Per altra banda, el blanc i el vermell són els colors que tradicionalment han identificat el Teatre Principal.

Compartir

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Newsletter Image