Aprofitant que els comerços Palma i alguns municipis tanquen per la festivitat de Sant Sebastià, Inca vol que aquest dia els mallorquins coneguin el sector comercial que té la ciutat. Per aquesta raó el Batle, Virgilio Moreno, el regidor de Comerç, Jaume Tortella juntament amb membres de l’Associació de Comerciants i Empresaris i Activa’t Inca han presentat aquest matí la campanya “Per Sant Sebastià comprar a Inca té premi”. “Es tracta d’una iniciativa en la qual col·labora tot el comerç i Consistori per tal promocionar uns establiments que als darrers anys han fet un esforç important en innovació i excel·lència”, ha comentat Tortella.

campanyasantsebastia_16

A més, i com indica el lema de la campanya, totes les compres que es realitzin a Inca durant el dia de Sant Sebastià obtindran una butlleta per participar en el sorteig d’un viatge. Diverses empreses d’Inca, a través d’Activa’t Inca regalaran un vol més estança a Eivissa o Menorca per a dues persones. Els comerços de la ciutat tenen una sèrie de descomptes importants per aquestes dates.

Per altra banda, i com a complement per aquesta campanya, el pròxim dia 20 de gener Serveis Ferroviaris de Mallorca (SFM) ha establert freqüències especials de tren. Així entre les 10 hores i les 18 hores, cada vint minuts hi haurà connexió entre ambdues ciutats. “Estam satisfets perquè des de SFM s’ha atès la petició municipal, i esperam, amb aquesta acció, afavorir que molta gent visiti els nostres comerços”, ha dit Moreno.

Compartir

Newsletter Image