L’Ajuntament d’Inca durà a aprovació en el Ple, que se celebra avui 14 de setembre, la suspensió de l’Ordenança reguladora de preus públics per a la prestació de serveis i realització d’activitats de l’Escola d’Educació Infantil Municipal. «Aleshores se suspendrà la quota tributària corresponent al servei d’escolarització del primer cicle d’educació infantil de Toninaina, de conformitat amb el Decret llei 5/2023, de 28 d’agost, publicat en el Butlletí Oficial de les Illes Balears», assenyala la regidora d’Educació Helena Cayetano.

Aquest Decret llei preveu la gratuïtat de l’escolarització dels alumnes matriculats a les aules de primer cicle d’educació infantil de les escoletes de la xarxa pública d’escoles infantils de les Illes Balears, durant un mínim de quatre hores, amb efectes de l’1 de setembre de 2023. Així doncs, amb la finalitat de poder traslladar aquesta gratuïtat als alumnes matriculats en el primer cicle d’educació infantil, el consistori de la capital del Raiguer durà a terme la regulació de la suspensió de cobrament de les quotes d’aquells que estiguin matriculats al primer cicle d’educació infantil al centre d’Educació Infantil Toninaina amb la suspensió de l’Ordenança municipal.

«D’aquesta manera, les famílies de l’EEI Toninaina no hauran d’abonar cap quota durant tot el curs, a l’espera de l’aprovació del Conveni amb el Govern de les Illes Balears i la modificació de l’Ordenança, d’acord amb el que estableixi el document», explica el batle d’Inca Virgilio Moreno.

Compartir

Newsletter Image