El proper 1 de maig se celebra a Inca el primer congrés d’aquest tipus amb ponents de primer nivell

Tots els beneficis que es generin amb les entrades aniran destinats al Menjador Social d’Inca

 

El proper divendres, 1 de maig, Inca es convertirà en punt de referència del sector del màrqueting en línia i les xarxes socials a Mallorca.

El Museu del Calçat acollirà el primer congrés Incainnova, organitzat per l’Associació Empresarial Activa’t Inca amb el suport de l’Ajuntament d’Inca.

Aquesta cita ha estat presentada avui a la seu del congrés amb la presència del batle Rafel Torres, la regidora de Promoció Econòmica Rosa Tarragó, la presidenta d’Activa’t Inca Maria del Mar Nicolau i dues de les ponents, Patricia Bárcena i Sandra Llabrés.

Incainnova és un punt de trobada entre professionals del sector del màrqueting, del mitjà social, i empresaris i comerciants. És una jornada on es compartiran les darreres tendències en màrqueting en línia, que va dirigida a emprenedors, empresaris, comerciants que vulguin estar al dia de com promocionar el seu negoci.

També hi tenen cabuda publicistes, dissenyadors, professionals del mitjà social, periodistes i totes aquelles persones relacionades amb la comunicació i el màrqueting.

El congrés inclou fins a cinc conferències el matí de 45 minuts amb temàtica molt diversa relacionada amb el sector.

L’horabaixa i després d’un dinar de networking s’explicaran casos d’èxit a nivell local, per acabar amb una taula rodona sobre influencers. Els ponents són persones rellevants en la seva especialitat, i es compta amb conferenciants locals i de la Península.

Des de l’organització s’ha volgut donar un caire solidari al congrés. De fet, els beneficis que es generin amb la venda d’entrades es donaran al Menjador Social d’Inca.

El batle, Rafel Torres, ha destacat la importància de dur a terme esdeveniments d’aquests tipus orientats a formar els empresaris i també a crear dinàmiques diferents per promocionar la ciutat en l’àmbit digital.

Torres ha indicat que els dits esdeveniments suposen una promoció al Museu del Calçat com a referent cultural i social.

Compartir

Newsletter Image