Divendres 31 de març l’Ajuntament d’Inca organitza una Jornada sobre innovació a l’Administració pública, especialment dirigida a personal de l’Administració local de tota Mallorca.
La Jornada tindrà com a objectiu conèixer els reptes que suposa la implantació dels procediments electrònics, així com també les oportunitats que ens proporciona per a millorar el servei a la ciutadania i l’eficiència en la feina del dia a dia.
A més d’aquesta activitat, es faran altres sessions de formació en el marc del projecte d’implantació dels nous programes informàtics per a la gestió del registre i els expedients electrònics.
Programa

10.00 h Benvinguda i presentació de la Jornada, a càrrec Virgilio Moreno, batle d’Inca.

10.15 h Projecte d’implantació de l’administració electrònica a Inca, a càrrec de Biel Frontera (Ajuntament d’Inca) i Felip Salas (Fundació Bit).

11.00 h Pausa-cafè.

11.30 h “Un entorno para la innovación pública, NovaGob.Org y NovaGob.Lab”, a càrrec d’Aitor Silván, cap de projectes de NovaGob.

12.30 h “Cap al Govern Digital passant per l’administració electrònica”, a càrrec de Benjamí Villoslada, director general de Desenvolupament Tecnològic (GOIB).

Organització Ajuntament d’Inca Col·laboració Direcció General de Desenvolupament Tecnològic, Vicepresidència i Conselleria d’Innovació, Recerca i Turisme (GOIB), Fundació Bit (GOIB) i NovaGob.

Compartir

Newsletter Image