Inca compta des d’avui amb un nou cap de la Policia Local. Josep Cañete, fins al moment subinspector, ha estat designat per a aquesta responsabilitat després del pas a segona activitat del seu antecessor, Baltasar Perelló.

Cañete, llicenciat en Dret, ha desenvolupat tota la seva carrera com a policia al cos d’Inca, on va entrar el 1985 i a on ha anat ascendint en les seves responsabilitats en aquests anys.

Cañete assumeix la direcció del cos, que disposa actualment de 53 agents, i amb el repte de continuar la tasca de modernització que s’ha realitzat els darrers anys.

Cañete diu afrontar aquesta nova responsabilitat amb il·lusió i moltes ganes de fer la feina ben feta, amb rigor com s’espera de la Policia.

Per la seva banda, el batle, Rafel Torres, l’ha animat a mantenir el llistó d’actuacions policials, especialment en l’àmbit de la seguretat ciutadana.

Torres ha recalcat que Inca és un dels municipis de Balears amb un índex més elevat de seguretat i que això també és fruit de la bona tasca de la Policia Local.

Compartir

Newsletter Image