El carrer de l’aigua serà, de nou, l’escenari de “Per setembre a Inca, la cultura al carrer”. Es tracta d’un cicle que tindrà lloc tots els divendres del pròxim mes. A l’acte de presentació hi han estat presents el Batle, Virgilio Moreno, el tinent batle de Cultura, Antoni Rodríguez, el director de l’Ara Balears, Ferran Aguiló i els representants l’associació gastronòmica Can Ignasi i restaurante Azuma. L’objectiu d’aquesta acció és potenciar la vida cultural pels inquers, a la vegada que atreure visitants. “Estam molt satisfets de poder posar en marxa una segona edició amb tots els col·laboradors, a més a més tenint en compte l’èxit de públic de la primera edició”, ha dit Rodríguez.

Pres_SetembreCultura_16-compressor

“Per setembre a Inca, la cultura al carrer” aposta per espectacles de petit format en un lloc molt ben conservat com és el carrer de l’aigua. El cicle començarà el pròxim divendres 2 de setembre a les 20,30 amb el concert del grup Codo, format per Clara Ingold i Antònia Fuster. El dia 9 de setembre la dansa serà la protagonista de la mà de la ballarina Magdalena Garzón i el violoncel·lista Marc Alomar, amb l’espectacle Saïdia. L’humor i la màgia també seran presents, després de l’èxit entre el públic més jove a la passada edició. Així, el 16 de setembre el mag Adrià Ferrà oferirà el show “Adrinalina”. El divendres 23 de setembre la poesia prendrà el carrer amb l’espectacle “Vers Endins” a càrrec de Joan Carles Vaquer, Victor Leiva i Glòria Julià. El cicle acabarà el divendres 30 de setembre amb monòlegs en glosa a carrer de Francesca Palou i l’espectacle “aCLOSArada”.

Per altra banda, hi ha la component gastronòmica de l’esdeveniment. Juntament amb la col·laboració de la cervesa Moritz es podran degustar dos tipus de menjar, el tradicional de Mallorca i l’oriental. D’aquesta manera els que passin pel carrer de l’aigua podran degustar des de cocarroiets d’arròs a sushi o des de duquesses de llampuga torrada a gyoza. “Creiem que tant per l’oferta gastronòmica com pel variat cartell d’espectacles d’aquest cicle, el setembre serà un bon mes per visitar Inca”, ha dit Moreno.

Compartir

Newsletter Image