El tractament i la prevenció de les drogodependències és l’objectiu d’actuació del conveni que han signat el vicepresident de la Fundació Projecte Jove Bartomeu Català i el consistori d’Inca representat pel batle Virgilio Moreno, el tinent batle d’Hisenda Àngel García, el regidor d’Entitats Socials Antelm Ferretjans i la regidora de Serveis Socials María del Carmen Oses. Amb aquest acord s’estableix durant un any una col·laboració en què la Fundació actuarà d’assessor tècnic del Pla Municipal de Prevenció. A més, es posaran a l’abast deIMG_0815 la Regidoria de Serveis Socials les activitats de prevenció que té Projecte Jove.

“Per a Inca la tasca continuada que està realitzant la Fundació Projecte Jove és molt important, per això creiem molt important donar continuïtat a un acord que està donant fruits”, ha declarat el batle Virgilio Moreno. Durant el curs 2015-2016 les activitats es duran a terme a 5 centres educatius de la ciutat i es treballarà en un total de 24 aules. Per tot això es donarà una formació específica al professorat i s’organitzaran unes sessions amb familiars.

Durant el curs 2014-2015 al municipi d’Inca es va realitzar el programa escolar “Entre Tots” a 4 centres educatius, que suposà la participació de 31 aules i arribar a 779 alumnes amb les seves respectives famílies. La valoració del professorat ha estat de 3,78 sobre 5, fet que ha estat molt ben rebut des de Projecte Jove. Per contra, des de la institució s’ha fet esment a la baixada de les dades d’assistència de pares i mares. Això, segons els tècnics, és preocupant per la manca d’implicació. Tot i això les famílies que hi han participat valoren amb una mitjana de 4,6 sobre 5 la utilitat de les sessions.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image