Amb el títol “Setembre a Inca, la cultura al carrer” s’ha presentat la tercera edició del cicle d’activitats que tots els divendres del mes combinarà gastronomia i espectacle a la plaça de l’Aigua. “Aquesta és una oportunitat per reivindicar un lloc amb encant a la ciutat amb una proposta molt variada”, ha declarat el tinent de batle de Cultura Antoni Rodríguez durant la presentació, a la qual han estat presents el batle Virgilio Moreno i diferents representants de Ca n’Ignasi i Azuma. D’aquesta manera durant tot el mes, a partir de les 20.30 hores, hi haurà una programació variada de la qual podran gaudir des dels més petits als més grans.

El pròxim divendres Glòria Julià i Victor Leiva presentaran el seu espectacle «Ocellada, volam amb Llompart». Es tracta d’un recull de músiques pròpies i poesia de Josep Maria Llompart, que s’emmarca dins els actes de celebració de l’Any Llompart. El divendres 14 de setembre serà el torn del teatre. L’actor Rodo Gener representarà l’espectacle Jo, Odisseu, basat en l’Odissea d’Homer, que comptarà amb la música de Mariona Forteza. L’obra és un monòleg en què l’heroi més famós de tots els temps s’adreça al públic i li conta, de tu a tu, les seves aventures, els seus temors, a quines dones va estimar. El divendres 21 de setembre la màgia omplirà la plaça de l’Aigua amb el Màgic Cloquell. L’artista mallorquí barreja la seva faceta d’humorista i prestidigitador durant un espectacle per a tota la família. Finalment, el divendres 28 la dansa protagonitzarà la vetllada cultural. Maria A. Mas, juntament amb el Ballet Jove de Mallorca, presentaran un viatge ballat per diferents estats d’ànim, cultures i gèneres.

L’objectiu d’aquesta acció és potenciar la vida cultural per als inquers, a la vegada que atreure visitants. Per això, vista l’afluència de públic d’altres edicions, s’ha continuat amb l’aposta per combinar espectacles i gastronomia. D’aquesta manera els que passin per la plaça de l’Aigua podran degustar plats de la cuina de la nostra illa i de cuina oriental. “Creim que tant per l’oferta culinària com pel variat cartell d’espectacles d’aquest cicle el setembre serà un bon mes per visitar Inca”, ha comentat Moreno.

Compartir

Newsletter Image