Les feines es podran fer amb el reforç de 12 persones contractades per a la brigada en col·laboració social

L’Ajuntament d’Inca durà a terme una actuació intensiva de millora de la plaça d’Orient durant el present mes. L’objectiu és el de revitalitzar la imatge d’aquest espai emblemàtic de la ciutat. Amb aquesta finalitat, la setmana passada ja es va dur una primera feina amb la sembra d’una olivera a la plaça. Ara se’n sembraran unes altres dues per substituir els antics i característics fassers que moriren a causa de la plaga del becut vermell.

De la mateixa manera es prodedirà a reposar els vells bancs de fusta per uns altres de nous. A la vegada es realitzarà una reparació de l’empedrat, que s’ha aixecat per mor de les arrels d’alguns arbres. L’actuació també preveu la reparació de la font central de la plaça, que patia pèrdues i que ja es va buidar. Així mateix, es preveu efectuar una millora dels espais enjardinats. A aquestes tasques s’afegirà amb posterioritat una millora de la il·luminació d’aquest indret.

Dites feines es podran dur a terme gràcies al reforç de personal que tindrà durant 6 mesos la brigada municipal d’obres i jardineria. Això suposarà no haver de recórrer a cap empresa externa i rendibilitzar al màxim els recursos de personal i maquinària disponibles.

Fins a 12 persones s’han incorporat durant aquest termini limitat en règim de col·laboració social gràcies a un conveni amb el Servei d’Ocupació de les Illes Balears. A la fórmula només s’hi poden acollir les persones que tenen algun tipus de prestació per desocupació. Mentre fan feina el SOIB segueix abonant la prestació esmentada i l’Ajuntament, la diferència fins al salari establert per a la seva categoria laboral.

L’Ajuntament preveu insistir en el manteniment diari de la ciutat i fa una crida a la ciutadania perquè tots junts col·laborem per aconseguir un millor manteniment dels espais públics municipals.

Compartir

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Newsletter Image