El batle Torres destaca l’important esforç econòmic que fa l’Ajuntament per dotar de més i millors mitjans el cos

La Policia Local d’Inca disposarà de quatre nous agents de policia per incrementar els efectius en servei. Avui tres d’aquests agents s’han presentat davant el batle, Rafel Torres, i la regidora d’Interior, Margalida Horrach. El quart reforç s’incoporarà a partir de la segona quinzena de desembre.

Dits policies vendran a completar el cos, que quedarà fixat en 50 agents disponibles, i posaran remei a les mancances que s’arrossegaven per mor de les baixes de llarga durada existents en aquests moments.

Tres dels nous agents es destinaran a cobrir les feines diàries de trànsit i patrulla ciutadana. El quart es destinarà al torn de vespre, en què existien mancances de personal per baixes.

A més, avui s’han presentat dos nous vehicles completament equipats per a la funció policial. Un d’ells funcionarà en el torn de dia i un altre, per a la unitat preventiva de seguretat.

La inversió que s’ha realitzat ha estat de 40.000 euros per vehicle en sistema de rènting a quatre anys. Aquests cotxes tenen un motor híbrid de benzina i gas. A part de ser manco contaminants i més eficients, també són molt més econòmics en el consum de combustible.

La incorporació dels vehicles permetrà també estalviar doblers, ja que pel fet de no disposar de cotxes d’aquest tipus fins al moment l’Ajuntament n’havia de llogar tres, amb un cost mensual de 600 euros per vehicle.

La Policia Local disposa en aquests moments d’un parc integrat per set escúters, dues motos de gran cilindrada, dues bicicletes, dos cotxes utilitaris, tres furgonetes i un cotxe de considerable grandària.

El batle Rafel Torres ha explicat que “estam fent un esforç econòmic important per dotar la Policia dels recursos humans i materials necessaris per fer la seva feina en condicions”.

Torres ha recalcat que “la Policia Local d’Inca està integrada per agents que fan una tasca professional fantàstica, i amb aquests cotxes i amb l’ajuda de nous companys encara seran més eficients”.

El batle ha recordat també que Inca compta amb un dels índexs de seguretat ciutadana més elevats de Mallorca, “i en això hi té molt a veure la bona feina de la Policia Local.

Compartir

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Newsletter Image