Resten encara 52 places disponibles i el termini de presentació encara està obert per a tots els interessats. El batle Torres es mostra satisfet i confia de llogar la totalitat dels aparcaments de la quarta planta a mitjà termini

L’Ajuntament ha adjudicat un primer paquet de 9 places d’aparcament al Mercat Cobert en règim de lloguer a un preu de 45 euros mensuals. Dits aparcaments es troben ubicats a la quarta planta soterrada, que és d’explotació municipal.

Aquesta adjudicació arriba després de la mesura acordada el passat mes de juliol de rebaixar el preu dels lloguers per facilitar la seva ocupació.

A més, s’ha de tenir en compte que, si els usuaris abonen el lloguer per anticipat de forma semestral, tendran un descompte del 5 %, i si ho fan per anticipat de forma anual, el descompte serà del 10 %.

El juliol de 2011 es varen treure a lloguer 70 places de les 78 de la quarta planta. Les restants 8 places havien estat adquirides en concessió per 50 anys en la primera oferta que va llançar l’Ajuntament.

De la primera oferta de lloguer es varen efectuar 6 reserves, i restaren 64 places, que són les que surten ara a un preu més baix. Aquests lloguers seran inicialment per un termini d’un any prorrogable mentre l’Ajuntament ho consideri oportú.

S’ha de recordar també que a les 6 persones que, anteriorment a aquesta oferta, tenien llogada una plaça a un preu superior ja se’ls ha rebaixat el lloguer a 45 euros des del passat dia 1 d’agost.

El batle, Rafel Torres, explica que “hem intentat cercar una solució per treure profit i un rendiment a aquests aparcaments i donar una alternativa de mobilitat econòmica a residents del centre o persones que hi facin feina”.

Segons Torres “la primera resposta que hem obtingut ha estat moderadament positiva. Esperam que ara es produeixi un efecte dominó. Creim que una vegada que s’hagin adjudicat aquestes 9 places correrà la veu i creixerà l’interès. A mitjà termini pensam que es llogaran tots els aparcaments disponibles”.

Compartir

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Newsletter Image