Les persones empadronades a Inca que tenguin algún tipus de discapacitat superior al 33 % podran accedir a partir d’ara als descomptes en el transport públic de Palma. Així ho han acordat els ajuntaments d’Inca i Palma.

A partir d’ara aquestes persones passaran de pagar 1,15 euros a només 30 cèntims per viatge. D’aquesta manera la subvenció que aportarà per cada viatge l’Ajuntament d’Inca serà de 85 cèntims.

La mesura suposa una nova ampliació als col·lectius d’Inca que es veuen beneficiats pels referits descomptes. Fins al moment ja gaudien d’aquesta situació les persones majors de 65 anys, els menors de 16 anys i els estudiants universitaris independentment de la seva edat.

Les subvencions en cada cas varien. Així als majors i als menors de 16 anys se’ls ajuda amb 85 cèntims per viatge i als universitaris, amb 70 cèntims per viatge.

A més, l’accés a la targeta ciutadana permet que les persones usuàries puguin realitzar un transbordament gratuït entre línies si han passat manco de 90 minuts des de la primera validació.

Totes les persones que estiguin incloses en algun d’aquests grups poden demanar de forma gratuïta la seva targeta per usar els busos de l0EMT adreçant-se al departament de Secretaria. Hauran d’adjuntar a la seva petició els documents justificatius com mentre pertanyen a cada grup.

Amb aquesta iniciativa l’Ajuntament pretén donar facilitats de mobilitat als grups de persones que potencialment solen fer més ús del transport públic per la seva necessitat.

Compartir

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Newsletter Image