L’Àrea d’Esports municipal informa que a partir d’avui es posa en marxa un nou horari ampliat de les piscines municipals del Poliesportiu Mateu Cañellas. A partir d’ara i fins a final d’agost el recinte estarà obert tots els dies, de dilluns a diumenge, en horari continuat de les 9.30 a les 20 hores.

Amb dita millora s’espera que tota la població pugui gaudir més plenament d’aquestes instal·lacions i més encara tenint en compte el tancament de les piscines municipals de Crist Rei, que es farà efectiu el proper 30 de juny.

Durant dos mesos les instal·lacions de Crist Rei romandran tancades per obrir el 15 de setembre. En aquest temps es farà una revisió completa de l’equipament tècnic i de l’edifici, i s’elaborarà el programa d’activitats per tal de reobrir amb un servei de qualitat.

Com a compensació per als abonats que tenguin pagats mesos per endavant es facilitarà l’ús durant els mesos d’estiu de les piscines del Mateu Cañellas. Per accedir-hi simplement hauran de presentar el seu carnet.

Per tal de garantir la seva activitat, al llarg del dia es destinaran alguns carrers de les piscines per a la pràctica esportiva de la natació per als referits usuaris. A més, els abonats de Crist Rei durant aquest estiu disposaran d’un horari d’ús exclusiu de les instal·lacions de 7.30 a 9.30 h al matí i de 20 a 21 h al vespre.

Compartir

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Newsletter Image