L’Associació de Comerciants i veïns de la plaça de l’Aigua recaptaren els doblers amb una desfilada i una bessonada

L’Ajuntament d’Inca ha acollit avui l’acte de lliurament de 1.424 euros recaptats amb dues iniciatives solidàries realitzades a la ciutat i que aniran a parar a les entitas socials Es Garrover i Càritas.

D’una banda, l’Associació de Comerciants d’Inca ha lliurat 1.037 euros corresponents a les 343 entrades i als donatius realitzats amb motiu de la desfilada Aires de primavera que es va dur a terme al Claustre de Sant Domingo, i en la qual tots els participants feren la feina de forma altruista i desinteressada.

Aquests doblers serviran per ajudar en la tasca que realitza el Menjador Social de Càritas per atendre les famílies amb pocs recursos. De fet, s’ha anunciat que s’incrementarà en 15 places el Menjador Social.

D’altra banda, els veïns de la plaça de l’Aigua varen muntar una gran bessonada popular de faves tendres coincidint amb el Dijous Gros. Els 387 euros recaptats serviran per ajudar a mantenir la tasca d’inserció laboral i social que fa Es Garrover amb persones amb malalties mentals.

A l’acte, hi ha estat present el batle Rafel Torres, la regidora de Promoció Econòmica Rosa Tarragó, el president de l’Associació de Comerciants d’Inca Josep Nicolau, el representant dels veïns de la plaça de l’Aigua Ignasi Coli, el gerent d’Es Garrover Pere Quetglas i Joan Francesc Planes, secretari general de Càritas.

El batle, Rafel Torres, ha indicat que aquests esdeveniments han de tenir continuïtat perquè vénen a demostrar que a Inca tenim una societat civil amb un gran esperit solidari i de crear poble.

Compartir

Newsletter Image