La cavalcada de Nadal, el mercadet de dolços de convent o un espectacle audiovisual seran les principals novetats d’enguany

L’Àrea de Promoció Econòmica ha preparat un complet programa amb més de 40 activitats i actes adreçats de forma preferent als més petits

Dinamitzar el comerç, crear ambient als carrers de la ciutat i animar la gent a participar i a comprar a Inca. Aquests són els objectius de la campanya d’activitats nadalenques que ha presentat avui el batle, Rafel Torres, i la regidora de Promoció Econòmica, Rosa Tarragó.

La Nit Blanca que se celebra el dissabte dia 7 a partir de les 17.30 hores marcarà l’inici oficial d’un programa molt complet que va adreçat principalment als més petits de la casa. L’esdeveniment inclourà l’encesa dels llums de Nadal, concert de nadales, batucada i xocolatada gratuïta per a tothom.

Més de 40 activitats i actes es desenvoluparan fins al proper 3 de gener, i que es recullen a la publicació municipal Tot d’Inca, que ha assumit la informació del fullet que es feia tradicionalment. D’aquesta manera també es realitza un estalvi en la campanya.

Els dissabtes seran els dies importants de la campanya de Nadal, ja que serà quan es concentrin la major part de les activitats. Així, el proper dia 14 se celebrarà un mercadet de dolços de convent, a més de contacontes, concerts nadalencs i tallers infantils.

El dia 21 tendrà lloc la cavalcada de Nadal juntament amb el vídeo musical mapping 3D, dues de les grans novetats del programa, i una actuació a càrrec de Maria Bimbolles.

A tot això se li ha d’afegir la celebració del mercadet de Nadal, activitats esportives com la Sant Silvestre, concerts solidaris, conferències i tallers diversos de figures amb pasta de sal o d’arbres de Nadal.

En aquest programa també s’inclou com una de les novetats un betlem gegant que estarà exposat al Museu del Calçat. Aquest muntatge de més de 40 metres quadrats ha estat realitzat per Andrés Sánchez amb el suport de Gabino Fornàs i Miquel Àngel Celià. Es podrà visitar en horari d’obertura del Museu de dilluns a divendres i els dissabtes al matí.

Els comerços col·laboradors en la campanya oferiran als seus clients tiquets per usar de forma gratuïta les atraccions infantils que hi haurà muntades a la plaça de la Llibertat i a la de Santa Maria la Major.

El batle, Rafel Torres, ha explicat que “aquestes festes volem que el carrers bullin d’activitat, que hi hagi moviment i que moltes persones s’acostin al petit comerç de la nostra ciutat”.

Torres confia que la campanya de Nadal sigui positiva per als comerciants locals i convida a tothom a comprar a “les petites botigues perquè ofereixen un tracte personalitzat i proper, bons productes, preus molt raonables i qualitat”.

Compartir

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Newsletter Image