La Junta de Govern municipal va aprovar a la darrera sessió celebrada el pagament de més de 105.000 euros a tres entitats de caire social que fan feina en diferents projectes a Inca.

El gruix de les ajudes aprovades van per a Càritas Diocesana per al manteniment del Menjador Social d’Inca, que atén un centenar d’usuaris actualment.

L’Ajuntament farà efectiu el pagament de més de 86.000 euros. Aquests doblers es reparteixen per una part amb l’aportació econòmica ordinària que es du a terme per a despeses de manteniment i que puja a 38.646 euros.

A aquesta quantitat se li ha d’afegir el pagament dels subministraments d’aigua, llum i combustible per al centre i que ascendeix a més de 8.000 euros anuals.

Així mateix, s’ha aprovat una aportació extraordinària d’uns altres 30.000 euros que fa cinc anys que s’atorguen atesa la situació de crisi i el creixement en el nombre de beneficiaris del servei que s’ha produït.

D’altra banda, s’ha aprovat abonar uns altres 12.000 euros al Centre Joan XXIII, que atén persones amb discapacitat psíquica.

Aquesta ajuda va destinada també a despeses de manteniment ordinari del centre que funciona a la barriada des Cós. L’Ajuntament també atorga una ajuda anual per al servei d’oci estival que ofereix Joan XXIII.

En darrera instància el consistori ha acordat també abonar 3.600 euros a la institució Projecte Home, que du a terme una tasca al municipi per a la rehabilitació de persones en situacions de dependència a drogues. En concret a Inca es desenvolupa un programa important en matèria d’alcoholisme.

Amb dites ajudes el consistori inquer reafirma el seu compromís amb les polítiques socials i per estar al costat de les entitats que fan feina amb les persones i famílies que estan patint de forma especial en aquests moments a causa de la situació socioeconòmica.

Compartir

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Newsletter Image