Es delimita la zona de marxa al centre i només es permetrà música exterior als establiments amb llicència musical.

Els establiments hauran de desmuntar barres i aturar música a les 5 h, i tancar a les 6 h de la matinada.

La Junta de Govern muncipal ha aprovat avui les condicions que regularan la revetlla del Dijous Bo, més coneguda com Dimecres Bo, pel que fa a l’ocupació de via pública per part d’establiments comercials.

En aquest dia i de forma excepcional i temporal, l’Ajuntament permetrà la instal·lació per part de bars, cafès-concert i restaurats, de barres, envelats i equips de música.

L’Ajuntament estableix una zona delimitada on es podran fer aquestes instal·lacions i que comprèn només el centre de la ciutat. Aquesta zona inclou els carrers del Born, plaça de l’Àngel, Jaume Armengol, plaça de la Llibertat, el Bisbe Llompart i el primer tram de l’avinguda del General Luque fins a les vies del tren.

Els bars, cafès-concert i restaurants que sol·licitin la instal·lació de barres, envelats i equips de música hauran de tenir en regla la corresponent llicència d’obertura o títol habilitant conforme al que preveu la llei.

L’Ajuntament podrà limitar els màxims de watts de música que es podran instal·lar a la via pública. Només podran posar música al carrer aquells establiments que tinguin llicència de cafè-concert o bar amb música.

No s’hi podran instal·lar carpes tancades, només envelats superiors per protegir de la pluja la zona de la façana del corresponents establiment.

Els comerços que hi vulguin participar hauran de presentar instància indicant els metres lineals de barres i envelats que s’ocupa, l’equip de música i watts a utilitzar a l’exterior, i il·luminació a instal·lar, l’Ajuntament podrà limitar-ho si ho considera oportú. També s’haurà de presentar assegurança de responsabilitat civil de l’espai exterior ocupat i autoritzat.

Els establiments s’ocuparan de la seguretat interior del local, correspondrà a la Policia Local la seguretat exterior.

Pel que fa als horaris, s’estableix que a partir de les 5 hores de la matinada es tancarà la música al carrer i s’haurà de començar a desmuntar les barres, envelats i equips de música instal·lats a l’exterior, amb l’objecte que a les 6 hores la via pública es trobi completament lliure de qualsevol element.

Es fixa com a hora de tancament dels establiments les 6 hores de la matinada.

Amb aquestes mesures l’Ajuntament pretén regular i ordenar la celebració d’aquesta vetllada.

Compartir

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Newsletter Image