Els doblers serviran per mantenir el Menjador Social, ajudar a la tasca de Deixalles i les escoles d’estiu d’Amadiba i Joan XXIII

La Junta de Govern municipal ha aprovat avui el pagament de 83.910 euros a quatre entitats de caire social que fan feina en diferents projectes a Inca.

El gruix de les ajudes aprovades van per a Càritas Diocesana per al manteniment del Menjador Social d’Inca, que atén un centenar d’usuaris actualment.

L’Ajuntament farà efectiu el pagament de 68.530 euros repartits entre l’aportació econòmica ordinària que es du a terme per a despeses de manteniment, juntament amb una aportació extraordinària d’uns altres 30.000 euros que fa quatre anys que s’atorguen atesa la situació de crisi i el creixement en el nombre de beneficiaris del servei que s’ha produït.

D’altra banda, s’ha aprovat abonar uns altres 9.398 euros a la Fundació Deixalles en concepte de les beques que s’atorguen a persones en risc d’exclusió per treballar durant un temps a l’entitat. Amb aquestes beques dites persones poden fer front a les necessitats bàsiques de les seves famílies. El pagament correspon als mesos de juliol, agost i setembre.

L’Ajuntament també ha aprovat abonar unes altres dues subvencions de 3.000 euros cadascuna al Patronat Joan XXIII i a l’entitat Amadiba, com a suport al servei d’oci d’estiu i a l’escola d’estiu que realitzen a Inca. Aquests serveis són fonamentals per ajudar les famílies amb una persona amb una discapacitat psíquica o intel·lectual al seu càrrec en el període estival.

Amb dits ajuts el consistori inquer reafirma el seu compromís amb les polítiques socials i per estar al costat de les entitats que fan feina amb les persones i famílies que estan patint de forma especial actualment, a causa de la situació socioeconòmica .

Compartir

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Newsletter Image