El consistori realitza una inversió de més de 250.000 euros i s’afegeix als 350.000 que s’invertiren el passat any

L’Ajuntament d’Inca ha començat les feines de millora del paviment de 12 trams de carrers i altres 5 camins rurals estaran asfaltats ben aviat.

El batle, Rafel Torres, i el regidor d’Urbanisme, Felip Jerez, han visitat avui les feines que es desenvolupen a la barriada de So na Monda.

L’Ajuntament d’Inca ha adjudicat aquests paquets d’obres a les empreses Amer e Hijos SA i Obras y Pavimentaciones Man per un total de 250.00 euros.

L’empresa adjudicatària de l’asfaltatge de carrers preveu que les feines no s’allarguin més de deu dies. En el cas dels camins rurals la pavimentació es durà a terme en un termini de 15 dies.

En total es preveu asfaltar més de 10.000 metres quadrats de carrers dins el nucli urbà. Els carrers afectats seran el de Lloseta, Sant Antoni, el Rei, la Constància i Andreu Caimari en la seva totalitat. Després es duran a terme millores a diferents trams dels carrers del Castell de Bellver, Mancor, Aragó, avinguda dels Reis Catòlics, sa Calobra, Joan Miró i Ramon Desbrull.

Els criteris seguits a l’hora d’escollir els carrers i camins on realitzar la intervenció han estat bàsicament tenir en compte el grau de degradació del paviment i també, en segon lloc, el trànsit que suporten o el servei que donen als veïns.

En relació amb els camins rurals els asfaltatges afectaran el camí de Claperàs i el de ses Veles en la seva totalitat. Després es milloraran trams dels camí de Can Batle, del camí vell de Costitx i del camí des Garrover. En total es pavimentaran de nou més de 12.000 metres quadrats.

Aquestes actuacions confirmen el compromís que va assumir l’Ajuntament de continuar les millores fetes el passat any, en el qual s’invertiren més de 300.000 euros per pavimentar 18 trams de carrers i uns altres 5 camins rurals.

Des de l’Ajuntament volem demanar disculpes als ciutadans per les molèsties que poden generar aquestes feines i comprensió, atès que es tracta d’una millora general per al trànsit.

Compartir

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Newsletter Image