El lema que s’ha fixat per a enguany és: “Inca, ciutat d’acollida. Inca, ciutat oberta”

L’Ajuntament d’Inca ha aprovat a la darrera Junta de Govern la convocatòria d’un concurs per seleccionar i guardonar la millor imatge publicitària destinada a promocionar el Dijous Bo 2013.

El concurs té per finalitat promocionar la creació artística i donar difusió a la fira del Dijous Bo, per a la qual cosa s’estableix la concessió d’un premi de 500 euros al millor cartell o imatge publicitària. El premi anirà a càrrec de l’Àrea de Fires i Dijous Bo. Tenint en compte la Llei de la propietat intel·lectual, tots els drets de reproducció i difusió de l’obra guanyadora quedaran per sempre a favor de l’Ajuntament d’Inca.

Pot participar en aquest concurs qualsevol persona major d’edat en el moment de la inscripció, col·lectiu social o empresa amb un màxim de dues propostes. El lema que haurà d’inspirar la imatge i cartells del Dijous Bo 2013 serà: “Inca, ciutat d’acollida. Inca, ciutat oberta”.

Cada participant podrà presentar un màxim de dos cartells, que hauran de ser originals i inèdits. Es poden presentar de dilluns a divendres, del 4 de setembre al 10 d’octubre.

El jurat encarregat de decidir l’obra guanyadora serà designat pel batle d’Inca o la persona en qui delegui. El jurat es reunirà dins els 5 dies següents a la finalització del termini per qualificar les obres quan hagi finalitzat el termini de presentació. L’obra guanyadora s’elegirà per consens i es tindran en compte les obres que ofereixin millor qualitat artística, originalitat i idoneïtat com a cartell i promoció de la fira del Dijous Bo.

El jurat proposarà a l’òrgan municipal competent la concessió del premi i podrà declarar desert el concurs. Al mateix temps, podrà deixar fora de concurs les obres que segons el seu parer no compleixen els requisits indicats en aquestes bases.

L’Ajuntament d’Inca es reserva el dret de realitzar una exposició pública de totes les obres presentades o de les seleccionades pel jurat amb aquesta finalitat.

El concurs per a la imatge del Dijous Bo arriba enguany a la seva 5ª edició, i ha comptat amb una mitjana de més de vint propostes en cada ocasió.

Compartir

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Newsletter Image