Es manté el recorregut urbà dels darrers anys i es dóna més protagonisme a les curses infantils

La Cursa Popular Sant Silvestre d’Inca que se celebrarà el proper dia 31 es presenta amb la voluntat de consolidar la gran participació que s’ha registrat en les darreres edicions. En la que és la 31ena edició l’Ajuntament d’Inca ha tornat a apostar pel format que ha funcionat els darrers anys donant prioritat a un caràcter popular i festiu a la prova.

Tots els interessats a inscriure’s ho poden fer fins al 24 de desembre tant a les oficines de l’IMAF com a www.elitechip.net. Enguany la prova incorpora algunes novetats que fan referència als més joves. A causa de la gran participació infantil, es duran a terme fins a quatre curses amb diferents distàncies, cosa que farà que la cursa popular d’adults es retardi fins a les 17 hores.

Pel que fa a la participació, el passat any es registraren més de 1.000 participants entre adults i nins. Enguany s’espera una afluència similar. A més, els primers 1.000 inscrits tendran dret a un obsequi de la camiseta tècnica de l’edició. Els drets d’inscripció són de 10 euros per participant incloent el microxip per controlar el temps.

El recorregut d’enguany suma un total de 6,350 metres amb el punt de sortida i la meta ubicats al Poliesportiu Mateu Cañellas com els darrers anys.

L’itinerari inclou tota la carretera vella d’Alcúdia per dirigir-se després a l’avinguda del General Luque, l’estació del tren i tota la zona per a vianants. Després es prendrà l’avinguda d’Alcúdia per finalitzar de nou al poliesportiu.

Amb aquesta organització es possibilitarà de nou que atletes disposin de serveis addicionals com vestidors o guarda-roba. La recollida de dorsals del xip i de la camiseta tècnica es farà el mateix 31 de desembre de les 9 a les 15 hores al mateix lloc de sortida.

L’organització contractarà una pòlissa d’accidents col·lectiva i una de responsabilitat civil, com també disposarà d’una ambulància UVI amb metge. L’organització cobrirà solament allò que determini cada una d’aquestes pòlisses contractades.

El batle Rafel Torres ha destacat avui que el principal valor d’aquesta cursa és el seu caràcter festiu. “Es tracta d’una festa de l’esport en la qual podem trobar gent que ve a competir, però també moltes altres persones que vénen a córrer simplement per gaudir i per compartir una experiència.”

Torres ha agraït especialment la participació de les empreses col·laboradores i ha recalcat el fet que sigui una prova plenament consolidada en el calendari atlètic.

Compartir

Newsletter Image