La convocatòria que ara es prepara s’obriria a partir del setembre i les subvencions es pagarien pel gener de 2015

L’Ajuntament d’Inca destinarà 60.000 euros per ajudar en la compra de llibres de text les famílies d’Inca amb més necessitats econòmiques.

L’Àrea d’Educació està enllestint les bases de la convocatòria, que ja s’aprovaria al Ple municipal d’aquest mes per tal que es pugui obrir el mes de setembre coincidint amb el curs escolar. Les ajudes s’atorgarien i pagarien el gener del 2015 coincidint amb l’entrada en vigor dels nous pressuposts municipals.

D’aquesta manera es donarà compliment a la moció en aquest sentit aprovada per unanimitat al darrer Ple a proposta del grup municipal socialista.

Els criteris exactes que se seguiran per entrar a la convocatòria es definiran la propera setmana. L’equip de govern passarà una proposta a la resta de grups polítics perquè hi facin aportacions i aconseguir un acord de consens per dur al Ple.

La intenció és que, d’aquestes ajudes, se’n puguin beneficiar les famílies que es troben en una situació amb recursos limitats, incloent les famílies nombroses. Per tal motiu es proposarà seguir els mateixos criteris econòmics que per a l’atorgament de bonificacions fiscals segons el nombre de membres de la unitat familiar.

Així, per exemple podria entrar a la convocatòria una família de quatre membres amb una renda inferior a 18.068 euros. En el cas de les famílies nombroses, les de categoria general necessitarien una renda inferior a 34.358 euros.

La quantia de les ajudes serà proporcional als criteris econòmics i també al nombre de peticions que es presentin i aprovin, sempre dins la quantia dels 60.000 euros.

Compartir

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Newsletter Image