La data d’inscripció finalitza el 8 de novembre i per a la presentació de comunicacions per a l’edició, el 16 de desembre

L’Ajuntament d’Inca ha convocat una nova edició de les Jornades d’Estudis Locals amb les quals es pretén aprofundir en el coneixement de la realitat, la història, la geografia i la cultura en general de la ciutat d’Inca.

Les comunicacions hauran de ser originals i inèdites. El tema que s’hi tracti haurà de ser el municipi d’Inca des de qualsevol dels camps de la investigació.

La data límit d’inscripció és el dia 8 de novembre de 2013. En el moment de la inscripció caldrà lliurar una còpia en paper del resum de la comunicació amb una extensió màxima d’un foli, juntament amb una còpia de la comunicació en suport informàtic.

El termini de presentació de comunicacions acaba dia 16 de desembre de 2013. Caldrà presentar una còpia en paper i una en suport informàtic. Les comunicacions seran redactades segons les normes que dicti la Comissió Científica, que es podran consultar a l’enllaç de les Jornades d’Estudis Locals de la web de l’Ajuntament d’Inca.

Les XIV Jornades d’Estudis Locals d’Inca s’iniciaran amb una ponència inaugural.

La Comissió Científica de les XIV Jornades d’Estudis Locals és l’encarregada de vetllar per la qualitat científica de les comunica cions. La Comissió Científica podrà decidir sobre la lectura i/o edició de les comunicacions presentades.

Tots els comunicants tendran dret a certificat d’assistència. Per altra banda, l’assistència a les XIV Jornades d’Estudis Locals com a oient és oberta.

L’assistència a les Jornades podrà comportar crèdits de formació permanent del professorat.

L’Àrea de Cultura de l’Ajuntament d’Inca es compromet a l’edició de les comunicacions que la Comissió Científica de les XIV Jornades d’Estudis Locals hagi seleccionat. El volum de les actes es presentarà en el marc de la Festa del Llibre de l’any 2014.

Compartir

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Newsletter Image