La cursa popular Sant Silvestre d’Inca que se celebrarà el proper dia 31 es presenta amb la voluntat de consolidar la gran participació que s’ha registrat en les darreres edicions. Coincidint amb el seu trentè aniversari, l’Ajuntament d’Inca ha tornat a apostar pel format que ha funcionat els darrers anys prioritzant donar un caràcter popular i festiu a la prova.

Tots els interessats a inscriure-s’hi ho poden fer fins al darrer moment tant a les oficines de l’IMAF com a www.elitechip.net, o bé directament al Poliesportiu Mateu Cañellas, on tindrà lloc la sortida a partir de les 16.30 hores. Els primers 900 atletes tendran dret a un obsequi de la camiseta tècnica de l’edició. Els drets d’inscripció són de 10 euros per participant, incloent el microxip per controlar el temps.

El recorregut d’enguany suma un total de 6,350 metres quilòmetres amb el punt de sortida i la meta ubicats al Poliesportiu Mateu Cañellas com els darrers anys. L’itinerari inclou tota la carretera vella d’Alcúdia per dirigir-se després a l’avinguda General Luque, l’estació del tren i tota la zona per a vianants. Després s’anirà per l’avinguda d’Alcúdia per finalitzar de nou al Poliesportiu.

Amb aquesta organització es possibilitarà de nou que atletes disposin de serveis addicionals com vestidors o guarda-roba.

La recollida de dorsals del xip i de la camiseta tècnica es farà el mateix 31 de desembre de les 9 a les 15 hores al lloc de sortida.

L’organització contractarà una pòlissa d’accidents col·lectiva i una de responsabilitat civil, com també disposarà d’una ambulància UVI amb metge. L’organització cobrirà solament allò que determini cada una d’aquestes pòlisses contractades.

Des de l’Ajuntament es recorda que la cursa és oberta a tots les persones, de qualsevol nacionalitat i sexe, federades o no a partir de 16 anys complits, que desitgin participar-hi.

De fet, enguany s’hi ha tornat a incloure una prova destinada als infants de fins a 16 anys amb distàncies de 800 i 1.600 metres.

I és que el principal valor d’aquest esdeveniment, segons han destacat el batle Rafel Torres, “és el seu caire festiu. Es tracta d’una festa de l’esport en la qual podem trobar gent que ve a competir, però també moltes altres persones que vénen a córrer simplement per gaudir i per compartir una experiència”. Torres ha agraït especialment la participació de les empreses col·laboradores i ha recalcat el fet que sigui una prova plenament consolidada en el calendari atlètic.

Compartir

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Newsletter Image