Les obres exposades a espais públics no seran objecte de comerç i els artistes hi participaran de forma altruista

L’Ajuntament d’Inca ha fet públiques les bases que regiran la participació a la vuitena edició de la mostra Incart.

Hi poden participar tots els artistes de qualsevol nacionalitat i procedència, així com entitats, galeries, associacions i grups que promoguin l’art.

Les inscripcions formals es podran realitzar a l’Àrea de Cultura i Educació, fins al 25 d’abril de 2014, per correu electrònic, presencialment o via telefònica.

Les obres corresponents a les diferents exposicions, instal·lacions i muntatges inclosos a Incart no seran objecte de comerç (excepte aquelles que s’ubiquin a galeries o espais de titularitat privada).

La selecció dels artistes es farà per part d’una comissió que vetllarà per la qualitat de les obres i instal·lacions a exposar. També escollirà on s’exposaran les obres d’entre els espais públics participans: Sa Quartera Centre d’Art, Casal Metge Cifre i Claustre de Sant Domingo, entre d’altres. Formen aquesta comissió representants d’Inquietart i de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament.

Les obres en qualsevol de les seves modalitats seran transportades i retirades del lloc d’exposició assignat pels propis artistes o persones en qui deleguin.

Pel que fa al muntatge i desmuntatge de les obres, els artistes o persones en qui deleguin en seran els responsables, sempre d’acord amb les indicacions del personal de manteniment dels diferents espais.

Incart és un itinerari plural on l’art es transmet a partir de les seves diferents disciplines i que es mostren en espais tant municipals, públics com privats, on l’artista participa de forma voluntària i altruista.

Al Claustre de Sant Domingo, al Casal de Cas Metge Cifre, a Sa Quartera Centre d’Art i a diverses places i espais públics municipals, s’hi afegeixen diferents localitzacions com són galeries, espais culturals públics i privats, locals comercials i fins i tot cases particulars que els ciutadans presten per a dit esdeveniment.

Compartir

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Newsletter Image