Tothom que sigui empresari o que vulgui ser emprenedor i crear una nova empresa disposarà a partir d’ara d’una ajuda extra per part de l’Ajuntament d’Inca en forma d’assessorament.

El batle, Rafel Torres, acompanyat per la regidora de Formació, Maria Payeras, ha presentat avui un recuperat servei d’assessorament empresarial que, d’entrada, s’allargarà fins a final d’any.

Es tracta d’un servei a disposició de la ciutadania que té com a finalitat facilitar les eines necessàries per muntar una empresa o millorar les que ja estan en funcionament.

En aquest nou servei es podran trobar assistència en matèries tan diverses com informació actualitzada sobre ajudes a empreses i a nous emprenedors, orientació al voltant d’una idea de negoci, tècniques per a l’autoocupació, acompanyament en el procés de constitució d’una nova empresa, supervisió i assessorament del pla de negoci, assessorament empresarial a petites i mitjanes empreses ja constituïdes, tràmits i documentació per a la creació d’una empresa.

També es facilitaran els tràmits per demanar les ajudes al foment de l’ocupació que ha creat l’Ajuntament d’Inca.

El batle Torres ha destacat que l’Ajuntament va posar en marxa el seu primer Servei d’Orientació l’any 2000 i que des de la data s’han duit a terme accions anualment.

Conjuntament amb l’orientació laboral, l’Ajuntament d’Inca ha comptat sempre amb aquest servei d’assessorament empresarial, gràcies al qual s’ha pogut ajudar a molts dels nostres ciutadans a dur a terme la seva idea de negoci al nostre municipi.

El servei ha estat aturat durant sis mesos i ara, mitjançant un conveni de col·laboració social amb l’oficina del SOIB d’Inca, es recupera amb la finalitat de cobrir la demanda a nivell d’autoocupació.

Se’n podrà beneficiar qualsevol persona amb una idea de negoci o qualsevol empresa que hagi de menester informació actualitzada o assessorament en matèria de qualitat, per tal de millorar el rendiment de la seva activitat.

Compartir

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Newsletter Image