L’Institut Municipal d’Activitat Física ha aprovat avui la convocatòria de les subvencions per a esportistes federats d’Inca per a la seva participació en competicions oficials.

En concret aquestes ajudes aniran destinades a compensar els costs derivats de desplaçaments durant el 2014 i fins al 15 de gener d’enguany.

El consistori ha destinat 15.000 euros a aquesta línia d’ajudes. En el cas que la quantitat fos insuficient per l’elevada demanda, es repartiran els doblers de forma proporcional, o bé tampoc no es descarta incrementar la partida pressupostària.

Els esportistes podran rebre ajudes pels conceptes de locomoció, desplaçaments, manutenció i pernoctació. Aquestes bases limiten a l’esportista les ajudes, i en cap cas es cobriran les de les persones acompanyants.

S’han fixat un límit de subvenció de fins a 100 euros per passatge, i de 26 euros per a manutenció sense pernoctació. També es marca un màxim de 65 euros per dia en la categoria de manutenció amb pernotació. En el cas dels desplaçaments amb vehicle propi, es pagarà fins a un màxim de 0,19 euros per quilòmetre.

El termini per presentar les sol·licituts serà de 15 dies, i s’han de lliurar a l’IMAF amb tota la documentació requerida.

Amb aquesta línia d’ajudes es cobreix una necessitat existent en màteria d’esport invididual i es compensa especialment els casos d’esportistes invididuals en modalitats considerades minoritàries i que no tenen el reconeixement ni el suport que requereixen.

Compartir

Newsletter Image