La quantia de les ajudes anirà en funció del temps d’estada a l’estranger i del número de peticions registrades

L’Ajuntament d’Inca convoca ajudes amb una dotació econòmica de 6.000 euros per a estudiants participants en programa Erasmus, entre l’1 d’octubre del 2013 i l’1 d’octubre del 2014.

Per poder accedir a aquestes ajudes s’han de complir uns requisits molt senzills. El beneficiari ha d’estar empadronat al municipi d’Inca amb una antiguitat mínima d’un any.

El sol·licitant ha d’estar matriculat durant el curs 2013/2014, i ha d’haver estat titular d’una beca Erasmus Plus. Haver gaudit d’una beca ERASMUS i haver-la realitzada dins el període comprès entre l’1 d’octubre del 2013 i l’1 d’octubre del 2014.

Les sol·licituts d’ajudes amb la corresponent documentació es poden presentar al registre de l’Ajuntament fins al 30 de setembre d’enguany. A partir del 10 d’octubre es publicaran les llistes de les ajudes concedides a la web municipal.

La quantia destinada a cada ajut anirà en funció als mesos d’estada i es repartirà de manera proporcional entre les sol·licituds presentades. Es realitzarà un informe des de l’àrea d’Educació amb l’avaluació de les sol·licituds presentades i una proposta de repartiment de les Ajudes a concedir.

La justificació de l’ajuda complementària es realitza amb la presentació de tota la documentació acreditativa del compliment dels requisits per accedir a la mateixa.

L’ajut es liquidarà mitjançant un sol pagament, que es farà una vegada s’hagi conclòs la tramitació administrativa de la present convocatòria, i atenent la disposició del departament municipal d’Intervenció.

Període d’inscripció: de dia 10 a dia 30 de setembre. Horari: de 8.30 a 14.30 h. Per a més informació, podeu dirigir-vos a Sa Fàbrica, Casal de Joves d’Inca, av. de Lluc, 299, o al telèfon 971 507 123.

Bases Beques Erasmus
Model instància

Compartir

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Newsletter Image