Un jurat seleccionarà cinc finalistes i els guanyadors s’elegiran per votació a Facebook i Instagram

L’Ajuntament d’Inca ha fet públiques les bases per participar a sa Rua i sa Rueta, que inclouen un total de 8.000 euros repartits en diferents categories.

Sa Rua tendrà lloc el proper 14 de febrer i el punt de concentració serà la plaça del Bestiar, per acabar al carrer de Fra Juníper Serra.

La participació és lliure, s’hi pot inscriure tothom que vulgui i que participi en la desfilada de SA RUA. El tema o motiu, l’elegiran lliurement els concursants.

S’estableixen dues categories per als premis. La de carrosses, que inclou cinc guardons que aniran dels 1.000 als 400 euros. La categoria de comparses també engloba cinc premis que aniran des dels 800 fins als 200 euros.

Pel que fa a sa Rueta, se celebrarà el 12 de febrer, la concentració serà a la plaça de la Llibertat per acabar amb una festa infantil a la plaça de Mallorca.

S’hi poden inscriure tots els grups de les escoletes i col·legis d’Inca (FINS A 4T DE PRIMÀRIA) que vulguin participar en la desfilada. El tema o motiu, l’elegiran lliurement els concursants. Els grups, els formaran un mínim de 25 nins o nines. Cada centre haurà d’aportar com a mínim 2 persones.

En aquest cas es repartiran 2.000 euros entre cinc premis diferents que aniran dels 500 als 300 euros.

Les inscripcions, en tots dos casos, es poden fer al Museu del Calçat, Àrea de Participació Ciutadana, en horari de 10 a 14 hores i de 16.30 a 20 h i fins al 6 de febrer. Aquelles persones que no s’hagin inscrit en el termini establert podran desfilar a sa Rua, però NO ENTRARAN EN CONCURS.

El jurat serà secret i designarà les cinc comparses i les cinc carrosses de sa Rua que seran finalistes.

Els premiats seran escollits entre les cinc comparses finalistes mitjançant votació popular a través del Facebook de l’Ajuntament d’Inca entrant a www.facebook.com/pages/Ajuntament-dInca i al compte d’Instagram http://instagram.com/incaciutat/

Les votacions es podran realitzar des del dia 16 fins al 27 de febrer a les 12 hores. Els premis es faran públics el mateix dia 27 de febrer i es lliuraran el dia 3 de març a la sala de plens de l’Ajuntament.

Compartir

Newsletter Image